Ücretsiz Demo Talep Edin
Docvivo CRM – CRM Programı – Yazılımı
Çözümler
Modüller
Öğren
Destek
Oluştur
< 1 min read
Sil butonu müşteriyi sistemden kaldırmak için kullanılır. Bu işlem seçildiğinde kullanıcıya bir onay penceresi gösterilir. Onay verildiğinde müşteri kaydı sistemden kalıcı olarak silinir ve işlem geri alınamaz.
Lütfen aşağıdaki işlemin sonucunu yazın.